WEEKMENU VANAF WOENSDAG 27 MAART TOT VRIJDAGMIDDAG 29 MAART
Courgette-spinaziesoep
Of
Mosselkroket met dille mayonaise
******
Huisgemaakte vol au vent met frietjes
Soep en hoofdgerecht 22,00 euro
Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro
.
HOOFDGERECHT
Asperges op Vlaamse wijze
een portie van ons witte goud met geklaarde boter, ei en peterselie
VG 3st – HG 6st
Asperges “DELUXE”
Asperges (4ST) / coquilles / scampi / lookroomsaus
Scampi twijfelaar
Voor wie niet weet wat te kiezen hebben wij scampi op 3 verschillende wijze (maison/look/curry) met sla en frietjes
Lamsstoofpotje
Huisgemaakt stoofpotje van lam met kroketjes
Menu 'T Verloren Hart
Verse rundscarpaccio met rucolasalade
of
Garnaalkroketten
of
Scampi maison
•
Citroensorbet
•
Gegrilde Ribeye “natuur” met sla en frieten
of
varkenshaasje in Oudenaards kriekbier met warme groenten en kroketten
of
warm visbord met geplette aardappelen
•
Dame blanche
of
Crème brûlée
of
Irish coffee
50,00 Euro
Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk