Reserveren kan gemakkelijk

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

WEEKMENU VANAF WOENSDAG 17 APRIL TOT VRIJDAGMIDDAG 19 APRIL

Witloofsoep

 

Of

 

Tomatensalade met olijven en tonijn

 

******

 

Huisgemaakte stoverij van rund met sla en frietjes

 

 

Soep en hoofdgerecht 22,00 euro

Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro


.

Asperges op Vlaamse wijze

een portie van ons witte goud met geklaarde boter, ei en peterselie

VG 3st – HG 6st 

 

Asperges “DELUXE”

Asperges (4ST) / coquilles / scampi / lookroomsaus

Geserveerd met puree

 

Salade Asperge

Gemengde groene salade met asperges, aspergekroketten
en snippers van gerookte zalm

 

Kabeljauwfilet

Kabeljauwfilet met tomatentopping
en zoete aardappelpuree

Menu 'T Verloren Hart

 

Verse rundscarpaccio met rucolasalade
of
Oud-Brugge kaaskroketten
of
Scampi maison



Citroensorbet



Gegrilde Ribeye “natuur” met sla en frieten
of
varkenshaasje in Oudenaards kriekbier met warme groenten en kroketten
of
warm visbord met geplette aardappelen



Dame blanche
of
Crème brûlée
of
Irish coffee

50,00 Euro

 

Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.

Er zijn geen wijzigingen mogelijk

 

 

 

 

 

///


Moederdagmenu

Asperges op Vlaamse wijze

(een portie van ons witte goud met geklaarde boter, ei en peterselie)

°

Sorbet

°

Tagliata van rund met balsamico, rucola en Parmezaan

Geserveerd met frietjes

°

Vanille-ijs met aardbeien

Of

Irish coffee

 

 

50,00 Euro

Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd op 12mei 

Er zijn geen wijzigingen mogelijk

///