SIDES
Keuze uit de volgende sides
Geplette aardappelen
Portie frietjes/hartige kroketjes
Portie gemengde tuinsalade
Tomatensalade
Witloofsalade
warme groentjes
Onze suggesties .
Onze suggesties zijn volgens het markt en seizoenaanbod en zolang de voorraad strekt!
Voor suggestie's ga naar menu.
Sauzen
Huisgemaakte béarnaise - champignon - peper en kriekbiersaus
Huisgemaakte mayonaise / ketchup
.
Pulled Porc kroketjes met mosterdmayonaise
Huisgemaakte Camembertkroketjes 6 st.
Garnaalkroketten (2 st.)
Scampi’s gebakken in lookboter (5 st.)
Scampi’s Maison ( 5 st.)
Zalmkroketten met garnituur
Verse rundscarpaccio
Gefrituurde calamares met huisgemaakte tartaar
Fijne plakjes Italiaanse ham
Apero Mix ( ham-calamares en pulled porc kroketjes)
Klassieke toast champignon
Knapperige toast met gerookte zalm (6st.)
Tataki van tonijn
Al onze salades worden geserveerd met frietjes, kroketjes of brood.
Salade niçoise met verse tonijn
Een klassieker, maar met vers gebakken tonijn behoort dit tot één van onze topgerechten!
SALADE MET WARME GEITENKAAS
Voor deze bijzondere salade zijn de geitenkaasjes gegratineerd en bereid met appeltjes met of zonder spekreepjes naar keuze
Salade " hallo kroket uit de zee "
Wij serveren een trio kroket van scampikroket met citroengras, garnaalkroket, kreeftkroket en een samengestelde tuinsalade met snippers gerookte zalm.NEPTUNUSSALADE
Een zilte lekkernij uit de zee van diverse gerookte vissoorten
LEKKERBEKKENSALADE
Zo lekker en bijzonder kan een salade zijn; scampi’s en gerookte zalm in een zuiders aroma
SALADE " FERRARI "
Tuinsalade die wordt vergezeld met plakjes Itliaanse ham, zongedroogde tomaten, meloen en balsamico
VEGETARISCHE SALADE HETE BLIKSEM
Voor wie niet houdt van al dat gedoe, maken wij een salade met quorn
SALADE “LA FLADDER”
Salade met gebakken kippenblokjes ananas en kerriedressing “Terwijl de verhitte blokjes mals gebakken kip
liggen af te koelen op een heerlijk verfrissende salade met oa. ananas komkommer tomaat laten ze zich
door u besprenkelen met een kerriedressing.
liggen af te koelen op een heerlijk verfrissende salade met oa. ananas komkommer tomaat laten ze zich
door u besprenkelen met een kerriedressing.
Salade ‘Française’
Een avontuurlijke Franse salade die je zintuigen prikkelt: ovenwarme camembert die langzaam smelt, bedekt met honing, terwijl sappige druiven en wilde airelles voor een verrassende zoete twist zorgen in elke hap!
SALADE "GEZEGENDE LIEFDE"
Vijf reuze gamba’s worden gezegend met een vleugje look om zich daarna goedkeurend
te laten bakken in olijfolie zodat ze zich uiteindelijk liefdevol laten vergezellen door
een heerlijke seizoenssalade met zijn zachte looksaus.
te laten bakken in olijfolie zodat ze zich uiteindelijk liefdevol laten vergezellen door
een heerlijke seizoenssalade met zijn zachte looksaus.
SALADE "DE LUXE 'T VERLOREN HART
Een ware smaakexplosie waarin gebakken gamba, gerookte zalm,
Grijze garnalelen, Italiaanse ham en rundscarpaccio met elkaar gecombineerd worden
Grijze garnalelen, Italiaanse ham en rundscarpaccio met elkaar gecombineerd worden
Sauzen: béarnaise, champignon, peper,,kriekbiersaus
Huisgemaakte balletjes in tomatensaus met Madeira en onze frietjes
Garnaalkroketten (3 st.)
Visbord 't verloren hart
Verschillende vissoorten volgens aanbod in wittewijnsaus geserveerd met geplette aardappelen
Licht gebakken tonijn met sesam, wasabi en risotto
Gamba's a la plancha con sal de ibiza ( 6 st.)
Scampi's gebakken in lookboter (9 st.)
Scampi's maison (9 st.)
Huisgemaakte Vlaamse stoverij van varkenswangetjes
gegaard in Ename bruin bier met frietjes
Gegrilde Filet pur, salade en frietjes
Gegrilde Rib Eye "natuur"
Gegrild Zuid-Amerikaans rundsvlees, salade en frieten
Varkenshaasje
Oudenaardse kriekbiersaus, warme groentjes en hartige kroketjes
Verse rundscarpaccio
met rucolasalade, parmezaanse kaassnippers afgewerkt met Crema di Balsamico
Steak tartaar
u bereidt zelf uw vers gemalen rundvlees naar eigen smaak, salade en frietjes
*
Tagliatelle met pesto, pijnboompitten, parmezaan en tomaat
Spaghetti van de chef
met scampi’s en gerookte zalm en een kreeftensausje
Voor onze kleine gastronomische mensjes
Kleine mensjes zijn bij ons kinderen tot 12 jaar
AL ONZE GERECHTEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN KINDERPORTIE.
HIERBIJ REKENEN WIJ 3/4 VAN DE PRIJS
Moelleux au chocolat- artisanaal vanilleijs " Verlinden"
Luchtige chocolademousse
Kolonel ( Citroensorbet met Wodka )
Dame Blanche - artisanaal vanilleijs " Verlinden" - warme Callebaut chocoladesaus en slagroom
Crème brulée
Coupe vanille " Verlinden " met vers seizoenfruit
Fris sorbetbord
Gekarameliseerde ananas met vanille-ijs
Espresso
Mokka
Decafeïne
Koffie verkeerd
Cappuccino
Thee
Warme chocolademelk
Flemish coffee
met jenever
Irish coffee
met whisky
Italiaanse koffie
met amaretto
French coffee
met Grand Marnier
Normandische koffie
met Calvados