
WEEKMENU VANAF WOENSDAG 04 OKTOBER TOT VRIJDAGMIDDAG 06 OKTOBER
Knolseldersoep
Of
Een nazomers slaatje
tomaat - mozzarella
******
Risotto met mossel en zeebaars
Soep en hoofdgerecht 21,00 euro
Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro
.
Lamsfilet
Plakjes lamsfilet met honing-mosterdsaus,
stukjes van Provençaalse groenten en aardappelgratin
30,00 Euro
Kabeljauwfilet florentine
gegratineerde kabeljauwfilet
met puree van spinazie en bechamelsaus
30,00 Euro
Menu 'T Verloren Hart
Verkrijgbaar:
woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Verse rundscarpaccio met rucolasalade
of
Garnaalkroketten
of
Scampi maison
•
Citroensorbet
•
Gegrilde Ribeye “natuur” met sla en frieten
of
varkenshaasje in Oudenaards kriekbier met warme groenten en kroketten
of
warm visbord met geplette aardappelen
•
Dame blanche
of
Crème brûlée
of
Irish coffee
50,00 Euro
Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk
///
Zondag all in menu 1 oktober
Glas cava of alcoholvrije aperitief met aperitiefhapje
•
Bordje mosselen witte wijn
•
Citroensorbet
•
Kangoeroefilet, porto-pepersaus, pastinaakpuree en boschampignons
•
Witte chocolademousse, Frangelico en hazelnoten
•
Kofie of thee
75,00 EURO
Apertief, wijnen en waters inbegrepen tot aan het dessert
Bij wijzigingen van het menu wordt er een supplement aangerekend, gelieve deze op voorhand door te geven bij de reservatie.
///
Zondag all in menu 5 november
Glas cava of alcoholvrije aperitief met aperitiefhapje
•
Paté van fazant, wildzwijn kroket, mousse van eend en uienconfijt
•
Sorbet van peer
•
Hindefilet, cognacsaus, appel met veenbessen en amandelkroketten
•
Panna cotta en tartaar van kiwi
•
Koffie of thee
75,00 EURO
Apertief, wijnen en waters inbegrepen tot aan het dessert
Bij wijzigingen van het menu wordt er een supplement aangerekend, gelieve deze op voorhand door te geven bij de reservatie.
///
Zondag all in menu 3 december
Glas cava of alcoholvrije aperitief met aperitiefhapje
•
Schartongrolletjes, grijze garnalen en kreeftensausje
•
Sorbet van mandarijn
•
Eendenborst, honing-thijmsaus, wintergarnituur en gratin dauphinois
•
Speculoosmousse, mascarpone en chocolade
•
Koffie of thee
75,00 EURO
Apertief, wijnen en waters inbegrepen tot aan het dessert
Bij wijzigingen van het menu wordt er een supplement aangerekend, gelieve deze op voorhand door te geven bij de reservatie.