Reserveren kan gemakkelijk

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

Door de feestdag op donderdag 26mei geven wij geen weekmenu

 

 


.

 

Tartaar van maatjes (vg)

Appel – rode ui

 

Tajine Andaluse  
Spaans stoofpotje met kip, risotto en zuiderse groenten.
Dit gerecht wordt per 2 personen gereserveerd.

 

Gegrilde Zuid-Amerikaanse rib eye, sla en frieten

Dit Zuid-Amerikaans rundsvlees van met graan gevoederde koeien beschikt over utstekende structuur en smaak.

Vis van boot tot bord

 

Gebakken zeewolffilet

Geserveerd met puree van prei en dijonaisesaus

 

Licht gebakken tonijn met sesam, wasabi en risotto

Zondag all-in menu (enkel op zondagmiddag verkrijgbaar) vanaf 16 maart

Glas cava met aperitiefhapje

----

Carpacio van rund,  balsamico en rucola

----

Soep “ iedere zondag anders”

----

Sorbet

----

Eendenborstfilet met honing grand-marniersaus, groentenmengeling en kroketten

----

Creme Brulee

Of

Dame blanche

Of

Irish coffee

 

60,00 euro

Wijnen en waters inbegrepen tot aan het dessert

Dit menu is enkel per gezelschap en kan niet gewijzigd worden

///


Verwen me-nu vanaf 11 mei tot 5 juni

 Soep “iedere dag anders “

----

Huisgemaakte tartaar van maatjes, appel en rode ui

----

Sorbet

----

Rib Eye met bearnaise, zomerse salade en frieten

----

Belgische aardbijen met vanilleijs

 

45,00 Euro

 

Dit menu is enkel per gezelschap en kan niet gewijzigd worden

///