Reserveren kan gemakkelijk

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

WEEKMENU VANAF WOENSDAG 11 DECEMBER TOT VRIJDAGMIDDAG 13 DECEMBER

Soep van pompoen

 

OF

 

Mosselkroketje met dille

 

 

Kabeljauw met puree van spinazie
wittewijnsaus

 

Soep en hoofdgerecht 22,00 euro

Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro


.

Vanaf woensdag 9 oktober

TO SHARE/VOORGERECHT

 

Winterse aperomix 

Plank gevuld met wildpaté – everzwijnkroketjes – camembertkroketjes

€24,00

 

Carpaccio van hert

€19,00

 

 

HOOFDGERECHT


Ragout van wild

Huisgemaakte ragout van everzwijn - hert met vergeten groentjes
en verse kroketten 

€27,00

 

 

Wilde eendenborstfilet

Wintergarnituur, portosaus en verse kroketten

€30,00

 

 

 

Zalmfilet op vel

Geserveerd met gebakken slaharten en krieltjes  

€29,00

Wintermenu vanaf 4 december

 

Carpaccio van hert

 

OF

 

Scampi in kreeftensaus

 

 

Sorbet van het huis

 

 

Zalmfilet 
met gebakken slaharten en krieltjes

 

OF

 

Wilde eendenborstfilet met portosaus,
wintergarnituur en kroketten

 

 

Tiramisu met speculaas

 

OF

 

Irish coffee

 

€55,00

 

Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.

///


Afhaalmenu kerst

 

 

Scampi in een feestelijke kreeftensaus

 

°

 

Portugese tomatensoep

 

°

 

Ragout van hert met vergeten groenten en gratin aardappelen

 

°

 

Luchtige chocolademousse

 

 

40,00 Euro

 

Dit menu kan besteld worden tot 20 december via mail info@tverlorenhart.be of telefonisch 055/20.65.62

De afhaling is voorzien op dinsdag 24 december tussen 11u en 12u 

///