Reserveren kan gemakkelijk online via de knop onderaan of via telefoon.

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

WEEKMENU VANAF WOENSDAG 29 JANUARI TOT VRIJDAGMIDDAG 31 JANUARI

 

Wortelsoep

 

OF

 

Cannelloni met ricotta en spinazie

 

 

 

Kip Andalusië met risotto
(Spaans stoofpotje met kip en zuiderse groenten)

 

Soep en hoofdgerecht 22,00 euro

Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro


.

TO SHARE/VOORGERECHT

 

Carpaccio van hert

€19,00

 

HOOFDGERECHT


Luxe vol au vent van parelhoenfilet

Met kroketjes of frietjes

€28,00

 

 

Wilde eendenborstfilet

Wintergarnituur, portosaus en verse kroketten

€30,00

 

 

Zalmfilet

Geserveerd met gebakken slaharten en krieltjes  

€29,00

 

 

Scampi twijfelaar

Voor wie niet weet wat te kiezen hebben wij scampi op
3 verschillende wijze (lookboter – kreeftensaus – currysaus)
met sla en frietjes

€26,00

 

Lamsrumpsteak

Geserveerd met Provençaalse groente, mosterdsaus en gratin  

€29,00

Wintermenu vanaf 4 december

 

Carpaccio van hert

 

OF

 

Scampi in kreeftensaus

 

 

Sorbet van het huis

 

 

Zalmfilet 
met gebakken slaharten en krieltjes

 

OF

 

Wilde eendenborstfilet met portosaus,
wintergarnituur en kroketten

 

 

Tiramisu met speculaas

 

OF

 

Irish coffee

 

€55,00

 

Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.

///


Valentijnsmenu

 

Huisaperitief ’t verloren hart

 

Verliefd duo hapjes
tartaar van zalm – kroketje van kreeft

 

Venkelsoepje met zwoele chorizo

 

 

Een samenspel van roodbaarsfilet
met zuiderse groentensaus en puree van geitenkaas

 

 

Fluweelzachte framboossorbet

 

 

 

Lamsfilet in combinatie met
truffel, knolselder en mosterdsaus

 

 

Coupe d’amour
ijs met rode vruchten

 

 

 

Menu met aperitief zonder dranken €79,00

 

 

Dit menu Is verkrijgbaar na reservatie
op vrijdagavond 14 februari en zaterdag 15 februari

 

 

Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.

///