WEEKMENU VANAF WOENSDAG 23 APRIL TOT VRIJDAGMIDDAG 25 APRIL
Aspergesoep
Of
Toast met gegratineerde geitenkaas
en zongedroogde tomaten
******
Entrecote met sla en frietjes
(saus +3€)
Soep en hoofdgerecht 22,00 euro
Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro
.
Asperges op Vlaamse wijze
een portie van ons witte goud met geklaarde boter, ei en peterselie
VG 3st – HG 6st
Asperges “DELUXE”
Asperges (4ST) / coquilles / scampi / lookroomsaus
Geserveerd met puree
Salade Asperge
Gemengde groene salade met asperges, aspergekroketten
en snippers van gerookte zalm
Kabeljauwfilet
Kabeljauwfilet met tomatentopping
en zoete aardappelpuree
Menu 'T Verloren Hart
Verse rundscarpaccio met rucolasalade
of
Oud-Brugge kaaskroketten
of
Scampi maison
•
Citroensorbet
•
Gegrilde Ribeye “natuur” met sla en frieten
of
varkenshaasje in Oudenaards kriekbier met warme groenten en kroketten
of
warm visbord met geplette aardappelen
•
Dame blanche
of
Crème brûlée
of
Irish coffee
50,00 Euro
Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk
///
Moederdagmenu
Asperges op Vlaamse wijze
(een portie van ons witte goud met geklaarde boter, ei en peterselie)
°
Sorbet
°
Tagliata van rund met balsamico, rucola en Parmezaan
Geserveerd met frietjes
°
Vanille-ijs met aardbeien
Of
Irish coffee
50,00 Euro
Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd op 12mei
Er zijn geen wijzigingen mogelijk