Reserveren kan gemakkelijk

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

WEEKMENU VANAF WOENSDAG 04 OKTOBER TOT VRIJDAGMIDDAG 06 OKTOBER

Knolseldersoep

 

Of

 

Een nazomers slaatje
tomaat - mozzarella  

 

******

 

Risotto met mossel en zeebaars

 

Soep en hoofdgerecht 21,00 euro

Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro


.

 

Lamsfilet

Plakjes lamsfilet met honing-mosterdsaus,
stukjes van Provençaalse groenten en aardappelgratin

30,00 Euro

 

 

Kabeljauwfilet florentine
gegratineerde kabeljauwfilet
met puree van spinazie en bechamelsaus

30,00 Euro

 

 

 

Menu 'T Verloren Hart

Verkrijgbaar:
woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

 

Verse rundscarpaccio met rucolasalade
of
Garnaalkroketten
of
Scampi maison



Citroensorbet



Gegrilde Ribeye “natuur” met sla en frieten
of
varkenshaasje in Oudenaards kriekbier met warme groenten en kroketten
of
warm visbord met geplette aardappelen



Dame blanche
of
Crème brûlée
of
Irish coffee

50,00 Euro

 

Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.

Er zijn geen wijzigingen mogelijk

 

 

 

 

 

///


Zondag all in menu 1 oktober

 

Glas cava of alcoholvrije aperitief met aperitiefhapje

Bordje mosselen  witte wijn

Citroensorbet

Kangoeroefilet, porto-pepersaus, pastinaakpuree en boschampignons

Witte chocolademousse, Frangelico en hazelnoten

Kofie of thee 

 

75,00 EURO 

 

Apertief, wijnen en waters inbegrepen tot aan het dessert

Bij wijzigingen van het menu wordt er een supplement aangerekend, gelieve deze op voorhand door te geven bij de reservatie.

 

 

///


Zondag all in menu 5 november

 

Glas cava of alcoholvrije aperitief met aperitiefhapje

Paté van fazant, wildzwijn kroket, mousse van eend en uienconfijt

Sorbet van peer

Hindefilet, cognacsaus, appel met veenbessen en amandelkroketten

Panna cotta en tartaar van kiwi

Koffie of thee 

 

75,00 EURO 

 

Apertief, wijnen en waters inbegrepen tot aan het dessert

Bij wijzigingen van het menu wordt er een supplement aangerekend, gelieve deze op voorhand door te geven bij de reservatie.

 

///


Zondag all in menu 3 december

Glas cava of alcoholvrije aperitief met aperitiefhapje

Schartongrolletjes, grijze garnalen en kreeftensausje

Sorbet van mandarijn

Eendenborst, honing-thijmsaus, wintergarnituur en gratin dauphinois

Speculoosmousse, mascarpone en chocolade

Koffie of thee

 

75,00 EURO 

 

Apertief, wijnen en waters inbegrepen tot aan het dessert

Bij wijzigingen van het menu wordt er een supplement aangerekend, gelieve deze op voorhand door te geven bij de reservatie.

 

///