WEEKMENU VANAF WOENSDAG 29 JANUARI TOT VRIJDAGMIDDAG 31 JANUARI
Wortelsoep
OF
Cannelloni met ricotta en spinazie
•
Kip Andalusië met risotto
(Spaans stoofpotje met kip en zuiderse groenten)
Soep en hoofdgerecht 22,00 euro
Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro
.
TO SHARE/VOORGERECHT
Carpaccio van hert
€19,00
HOOFDGERECHT
Luxe vol au vent van parelhoenfilet
Met kroketjes of frietjes
€28,00
•
Wilde eendenborstfilet
Wintergarnituur, portosaus en verse kroketten
€30,00
•
Zalmfilet
Geserveerd met gebakken slaharten en krieltjes
€29,00
•
Scampi twijfelaar
Voor wie niet weet wat te kiezen hebben wij scampi op
3 verschillende wijze (lookboter – kreeftensaus – currysaus)
met sla en frietjes
€26,00
•
Lamsrumpsteak
Geserveerd met Provençaalse groente, mosterdsaus en gratin
€29,00
Wintermenu vanaf 4 december
Carpaccio van hert
OF
Scampi in kreeftensaus
•
Sorbet van het huis
•
Zalmfilet
met gebakken slaharten en krieltjes
OF
Wilde eendenborstfilet met portosaus,
wintergarnituur en kroketten
•
Tiramisu met speculaas
OF
Irish coffee
€55,00
Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.
///
Valentijnsmenu
Huisaperitief ’t verloren hart
Verliefd duo hapjes
tartaar van zalm – kroketje van kreeft
Venkelsoepje met zwoele chorizo
•
Een samenspel van roodbaarsfilet
met zuiderse groentensaus en puree van geitenkaas
•
Fluweelzachte framboossorbet
•
Lamsfilet in combinatie met
truffel, knolselder en mosterdsaus
•
Coupe d’amour
ijs met rode vruchten
Menu met aperitief zonder dranken €79,00
Dit menu Is verkrijgbaar na reservatie
op vrijdagavond 14 februari en zaterdag 15 februari
Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.