Reserveren kan gemakkelijk

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

WEEKMENU VANAF WOENSDAG 06 NOVEMBER TOT VRIJDAGMIDDAG 08 NOVEMBER

Soep van spinazie

 

OF

 

Kaaskroket

 

 

Parelhoenfilet met jagersaus
en savooikoolstoemp

 

Soep en hoofdgerecht 22,00 euro

Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro


.

Vanaf woensdag 9 oktober

 

TO SHARE


Winterse aperomix  

Plank gevuld met wildpaté – everzwijnkroketjes – camembertkroketjes

€24,00

 

 

HOOFDGERECHT


Ragout van wild

Huisgemaakte ragout van everzwijn - hert met vergeten groentjes
en verse kroketten 

€27,00

 

 

Hertenfilet

Wintergarnituur, cognacsaus en amandelkroketjes

€32,00

 

 

Wilde herfstsalade

Een gemengde salade met een variatie aan paté en wildzwijn kroketjes

€27,00

 

 

Kabeljauwhaasje

Geserveerd met een puree van prei en wittewijnsaus

€29,00

Herfstmenu vanaf 9 oktober

 

Wildkroketjes van everzwijn / winterse sla / variatie van paté

 

OF

 

Klassieke toast champignon

 

 

Sorbet van het huis

 

 

Kabeljauwhaasje met puree van prei
wittewijnsaus

 

OF

 

Hertenfilet met winterse garnituur en amandelkroketjes
cognacsaus

 

 

Carpaccio van ananas met vanille-ijs 

 

OF

 

Irish coffee

 

 

55,00 Euro

 

Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd

Er zijn geen wijzigingen mogelijk

///


Afhaalmenu kerst

 

 

Scampi in een feestelijke kreeftensaus

 

°

 

Portugese tomatensoep

 

°

 

Ragout van hert met vergeten groenten en gratin aardappelen

 

°

 

Luchtige chocolademousse

 

 

40,00 Euro

 

Dit menu kan besteld worden tot 20 december via mail info@tverlorenhart.be of telefonisch 055/20.65.62

De afhaling is voorzien op dinsdag 24 december tussen 11u en 12u 

///