Reserveren kan gemakkelijk

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

*

*

SUGGESTIE'S

Van boot tot bord

Licht gebakken geelvintonijn

 in een jasje van sesam met risotto

 

Zeeuwse mosselen (1,250 kg per persoon)

Mosselen natuur 

Mosselen witte wijn

Mosselen op Mediterraanse wijze

 ( met Pastis, venkel en tomaat)

Mosselen op thaise wijze

( met kokosmelk en madrascurry)

Onze mosselen worden geserveerd met frietjes en mosselsaus.

 

 

 

 

 

 

 

*

 

 

Weekmenu van woensdag 28 juli tot vrijdagmiddag 30 juli

 

Tomaten-venkelsoep

Of

Frisse Caesar salade

***

Kalfsfilet, tuinsalade en frietjes

Of

Kabeljauwburger met frieten

 

Soep en hoofdgerecht 20,00 euro

Voorgerecht en hoofdgerecht 30,00 euro

Soep, voorgerecht en hoofdgerecht 33,00 euro

 

 

 
 

 


.

*

 

**

///


Menu

o

HET RESTAURANT ZELF ZAL GESLOTEN ZIJN , ENKEL AFHAAL EN LEVERING MOGELIJK.

*