WEEKMENU VANAF WOENSDAG 11 DECEMBER TOT VRIJDAGMIDDAG 13 DECEMBER
Soep van pompoen
OF
Mosselkroketje met dille
•
Kabeljauw met puree van spinazie
wittewijnsaus
Soep en hoofdgerecht 22,00 euro
Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro
.
Vanaf woensdag 9 oktober
TO SHARE/VOORGERECHT
Winterse aperomix
Plank gevuld met wildpaté – everzwijnkroketjes – camembertkroketjes
€24,00
Carpaccio van hert
€19,00
HOOFDGERECHT
Ragout van wild
Huisgemaakte ragout van everzwijn - hert met vergeten groentjes
en verse kroketten
€27,00
•
Wilde eendenborstfilet
Wintergarnituur, portosaus en verse kroketten
€30,00
•
Zalmfilet op vel
Geserveerd met gebakken slaharten en krieltjes
€29,00
Wintermenu vanaf 4 december
Carpaccio van hert
OF
Scampi in kreeftensaus
•
Sorbet van het huis
•
Zalmfilet
met gebakken slaharten en krieltjes
OF
Wilde eendenborstfilet met portosaus,
wintergarnituur en kroketten
•
Tiramisu met speculaas
OF
Irish coffee
€55,00
Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.
///
Afhaalmenu kerst
Scampi in een feestelijke kreeftensaus
°
Portugese tomatensoep
°
Ragout van hert met vergeten groenten en gratin aardappelen
°
Luchtige chocolademousse
40,00 Euro
Dit menu kan besteld worden tot 20 december via mail info@tverlorenhart.be of telefonisch 055/20.65.62
De afhaling is voorzien op dinsdag 24 december tussen 11u en 12u