
Door de feestdag op donderdag 26mei geven wij geen weekmenu
.
Tartaar van maatjes (vg)
Appel – rode ui
Tajine Andaluse
Spaans stoofpotje met kip, risotto en zuiderse groenten.
Dit gerecht wordt per 2 personen gereserveerd.
Gegrilde Zuid-Amerikaanse rib eye, sla en frieten
Dit Zuid-Amerikaans rundsvlees van met graan gevoederde koeien beschikt over utstekende structuur en smaak.
Vis van boot tot bord
Gebakken zeewolffilet
Geserveerd met puree van prei en dijonaisesaus
Licht gebakken tonijn met sesam, wasabi en risotto
Zondag all-in menu (enkel op zondagmiddag verkrijgbaar) vanaf 16 maart
Glas cava met aperitiefhapje
----
Carpacio van rund, balsamico en rucola
----
Soep “ iedere zondag anders”
----
Sorbet
----
Eendenborstfilet met honing grand-marniersaus, groentenmengeling en kroketten
----
Creme Brulee
Of
Dame blanche
Of
Irish coffee
60,00 euro
Wijnen en waters inbegrepen tot aan het dessert
Dit menu is enkel per gezelschap en kan niet gewijzigd worden
///
Verwen me-nu vanaf 11 mei tot 5 juni
Soep “iedere dag anders “
----
Huisgemaakte tartaar van maatjes, appel en rode ui
----
Sorbet
----
Rib Eye met bearnaise, zomerse salade en frieten
----
Belgische aardbijen met vanilleijs
45,00 Euro
Dit menu is enkel per gezelschap en kan niet gewijzigd worden