Reserveren kan gemakkelijk

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

Hapjes voor bij het aperitief to share

Onder de grill gegratineerde Camembert met brood

Fijne plakjes Italiaanse ham

Gefrituurde calamares met huisgemaakte tartaarsaus


SIDES

Keuze uit de volgende sides

Geplette aardappelen

Rozemarijnaardappelen

Portie frietjes/hartige kroketjes

Portie gemengde tuinsalade

Tomatensalade

Witloofsalade

warme groentjes

Onze suggesties .

Onze suggesties zijn volgens het markt en seizoenaanbod en zolang de voorraad strekt!

Op dit moment geen suggesties voorradig


Sauzen

Huisgemaakte béarnaise - champignon - peper en kriekbiersaus

Huisgemaakte mayonaise / ketchup

.


Soep iedere dag anders

Kaaskroketten (2 st.)

Garnaalkroketten (2 st.)

Kreeftkroketten (2 st.)

Scampi’s gebakken in lookboter (5 st.)

Scampi’s Maison ( 5 st.)

Toast met plakjes ambachtelijke gerookte zalm

Verse rundscarpaccio

met rucolasalade, parmezaanse kaassnippers afgewerkt met Crema di Balsamico

Tartaar van verse geelvintonijn met wasabimayonaise

Al onze salades worden geserveerd met frietjes, kroketjes of brood.

Salade niçoise met verse tonijn

Een klassieker, maar met vers gebakken tonijn behoort dit tot één van onze topgerechten!

SALADE MET WARME GEITENKAAS

Voor deze bijzondere salade zijn de geitenkaasjes gegratineerd  en bereid met appeltjes met of zonder spekreepjes naar keuze

Salade " hallo kroket uit de zee "

Wij serveren een trio kroket van scampikroket met citroengras, garnaalkroket, kreeftkroket en een samengestelde tuinsalade met snippers gerookte zalm.

NEPTUNUSSALADE

Een zilte lekkernij uit de zee van diverse gerookte vissoorten

LEKKERBEKKENSALADE

Zo lekker en bijzonder kan een salade zijn; scampi’s en gerookte zalm in een zuiders aroma

SALADE " Rossini "

De beroemde operacomponist was een groot kok, deze salade is een variatie op zijn bekende steak Rossini.
Tuinsalade die wordt vergezeld van plakjes rundscarpaccio, foie gras, zongedroogde tomaten en een truffelvinaigrette

SALADE “BIJZONDER SPANNEND EENDJE”

Terwijl de licht gerookte, flinterdunne plakjes eendenborst op een dijkje van seizoenssalade liggen te dommelen,
vergezeld van lekkere foie gras dendert een hagelbui van stukjes noten op hen neer.

VEGETARISCHE SALADE “HETE BLIKSEM”

Voor wie niet houdt van al dat gedoe, bakken wij blokjes quorn 
die nog eens extra opgepept worden met een bonte fruitige salade.

SALADE “LA FLADDER”

Salade met gebakken kippenblokjes ananas en kerriedressing “Terwijl de verhitte blokjes mals gebakken kip
liggen af te koelen op een heerlijk verfrissende salade met oa. ananas komkommer tomaat laten ze zich
door u besprenkelen met een kerriedressing.

SALADE “NORMANDIE”

Bij deze salade is de hoofdrol voor de gegrilde Camembert, de bekende kaas uit Normandie

SALADE "GEZEGENDE LIEFDE"

Vijf reuze gamba’s worden gezegend met een vleugje look om zich daarna goedkeurend
te laten bakken in olijfolie zodat ze zich uiteindelijk liefdevol laten vergezellen door
een heerlijke seizoenssalade met zijn zachte looksaus.

SALADE "DE LUXE 'T VERLOREN HART

Een ware smaakexplosie waarin gebakken gamba, gerookte zalm,
Italiaanse ham en foie gras passioneel met elkaar gecombineerd worden
Sauzen: béarnaise, champignon, peper,,kriekbiersaus

Huisgemaakte balletjes in tomatensaus met Madeira en onze frietjes

Garnaalkroketten (3 st.)

Visbord 't verloren hart

Verschillende vissoorten volgens aanbod in wittewijnsaus geserveerd met geplette aardappelen

Verse vis van boot tot bord volgens marktaanbod

Gamba's a la plancha con sal de ibiza ( 6 st.)

Scampi's gebakken in lookboter (9 st.)

Scampi's maison (9 st.)

Huisgemaakte Vlaamse stoverij

gegaard in Ename bruin bier met frietjes

Filet mignon van Belgisch wit-blauw rundsvlees, salade en frietjes

Lamskroontje

 mosterdsaus, warme groentjes en rozemarijnaardappelen

Varkenshaasje

 Oudenaardse kriekbiersaus, warme groentjes en hartige kroketjes

Verse rundscarpaccio

met rucolasalade, parmezaanse kaassnippers afgewerkt met Crema di Balsamico

Steak tartaar

u bereidt zelf uw vers gemalen rundvlees naar eigen smaak, salade en frietjes

*

Linguini met gebakken kippenblokjes en een champignonroomsaus

Spaghetti van de chef

met scampi’s en gerookte zalm en een kreeftensausje
Voor onze kleine gastronomische mensjes
Kleine mensjes zijn bij ons kinderen tot 12 jaar

AL ONZE GERECHTEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN KINDERPORTIE.

HIERBIJ REKENEN WIJ 3/4 VAN DE PRIJS

Moelleux au chocolat- artisanaal vanilleijs " Verlinden"

Luchtige chocolademousse

Kolonel ( Citroensorbet met Wodka )

Dame Blanche - artisanaal vanilleijs " Verlinden" - warme Callebaut chocoladesaus en slagroom

Carpaccio van ananas met kokosijs

Coupe vanille " Verlinden " met vers seizoenfruit

Fris sorbetbord

Espresso

Mokka

Decafeïne

Koffie verkeerd

Cappuccino

Thee

Warme chocolademelk

Flemish coffee

met jenever

Irish coffee

met whisky

Italiaanse koffie

met amaretto

French coffee

met Grand Marnier

Normandische koffie

met Calvados


Baileys Coffee