Hapjes voor bij het aperitief to share
Onder de grill gegratineerde Camembert met brood
Fijne plakjes Italiaanse ham
Gefrituurde calamares met huisgemaakte tartaarsaus
SIDES
Keuze uit de volgende sides
Geplette aardappelen
Rozemarijnaardappelen
Portie frietjes/hartige kroketjes
Portie gemengde tuinsalade
Tomatensalade
Witloofsalade
warme groentjes
Onze suggesties .
Onze suggesties zijn volgens het markt en seizoenaanbod en zolang de voorraad strekt!
Argentijnse rund rib eye
“ natuur“ 250 gr, salade en frietjes
28,00 euro
*******
Hertenragoutmet keuze : frietjes, kroketten, puree of rozemarijnaardappel
26,00 euro
********
Hertenkalfhaasje, wildsaus van boschampignons, warme groentengarnituur en kroketjes
32,00 euro
Sauzen
Huisgemaakte béarnaise - champignon - peper en kriekbiersaus
Huisgemaakte mayonaise / ketchup
.
Soep iedere dag anders
Kaaskroketten (2 st.)
Garnaalkroketten (2 st.)
Kreeftkroketten (2 st.)
Scampi’s gebakken in lookboter (5 st.)
Scampi’s Maison ( 5 st.)
Toast met plakjes ambachtelijke gerookte zalm
Verse rundscarpaccio
met rucolasalade, parmezaanse kaassnippers afgewerkt met Crema di Balsamico
Tartaar van verse geelvintonijn met wasabimayonaise
Al onze salades worden geserveerd met frietjes, kroketjes of brood.
Salade niçoise met verse tonijn
Een klassieker, maar met vers gebakken tonijn behoort dit tot één van onze topgerechten!
SALADE MET WARME GEITENKAAS
Voor deze bijzondere salade zijn de geitenkaasjes gegratineerd en bereid met appeltjes met of zonder spekreepjes naar keuze
Salade " hallo kroket uit de zee "
Wij serveren een trio kroket van scampikroket met citroengras, garnaalkroket, kreeftkroket en een samengestelde tuinsalade met snippers gerookte zalm.
NEPTUNUSSALADE
Een zilte lekkernij uit de zee van diverse gerookte vissoorten
LEKKERBEKKENSALADE
Zo lekker en bijzonder kan een salade zijn; scampi’s en gerookte zalm in een zuiders aroma
SALADE " Rossini "
De beroemde operacomponist was een groot kok, deze salade is een variatie op zijn bekende steak Rossini.
Tuinsalade die wordt vergezeld van plakjes rundscarpaccio, foie gras, zongedroogde tomaten en een truffelvinaigrette
SALADE “BIJZONDER SPANNEND EENDJE”
Terwijl de licht gerookte, flinterdunne plakjes eendenborst op een dijkje van seizoenssalade liggen te dommelen,
vergezeld van lekkere foie gras dendert een hagelbui van stukjes noten op hen neer.
VEGETARISCHE SALADE “HETE BLIKSEM”
Voor wie niet houdt van al dat gedoe, bakken wij blokjes quorn
die nog eens extra opgepept worden met een bonte fruitige salade.
SALADE “LA FLADDER”
Salade met gebakken kippenblokjes ananas en kerriedressing “Terwijl de verhitte blokjes mals gebakken kip
liggen af te koelen op een heerlijk verfrissende salade met oa. ananas komkommer tomaat laten ze zich
door u besprenkelen met een kerriedressing.
SALADE “NORMANDIE”
Bij deze salade is de hoofdrol voor de gegrilde Camembert, de bekende kaas uit Normandie
SALADE "GEZEGENDE LIEFDE"
Vijf reuze gamba’s worden gezegend met een vleugje look om zich daarna goedkeurend
te laten bakken in olijfolie zodat ze zich uiteindelijk liefdevol laten vergezellen door
een heerlijke seizoenssalade met zijn zachte looksaus.
SALADE "DE LUXE 'T VERLOREN HART
Een ware smaakexplosie waarin gebakken gamba, gerookte zalm,
Italiaanse ham en foie gras passioneel met elkaar gecombineerd worden
Sauzen: béarnaise, champignon, peper,,kriekbiersaus
Huisgemaakte balletjes in tomatensaus met Madeira en onze frietjes
Garnaalkroketten (3 st.)
Visbord 't verloren hart
Verschillende vissoorten volgens aanbod in wittewijnsaus geserveerd met geplette aardappelen
Verse vis van boot tot bord volgens marktaanbod
Gamba's a la plancha con sal de ibiza ( 6 st.)
Scampi's gebakken in lookboter (9 st.)
Scampi's maison (9 st.)
Huisgemaakte Vlaamse stoverij
gegaard in Ename bruin bier met frietjes
Filet mignon van Belgisch wit-blauw rundsvlees, salade en frietjes
Lamskroontje
mosterdsaus, warme groentjes en rozemarijnaardappelen
Varkenshaasje
Oudenaardse kriekbiersaus, warme groentjes en hartige kroketjes
Verse rundscarpaccio
met rucolasalade, parmezaanse kaassnippers afgewerkt met Crema di Balsamico
Steak tartaar
u bereidt zelf uw vers gemalen rundvlees naar eigen smaak, salade en frietjes
*
Linguini met gebakken kippenblokjes en een champignonroomsaus
Spaghetti van de chef
met scampi’s en gerookte zalm en een kreeftensausje
Voor onze kleine gastronomische mensjes
Kleine mensjes zijn bij ons kinderen tot 12 jaar
AL ONZE GERECHTEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN KINDERPORTIE.
HIERBIJ REKENEN WIJ 3/4 VAN DE PRIJS
Moelleux au chocolat- artisanaal vanilleijs " Verlinden"
Luchtige chocolademousse
Kolonel ( Citroensorbet met Wodka )
Dame Blanche - artisanaal vanilleijs " Verlinden" - warme Callebaut chocoladesaus en slagroom
Carpaccio van ananas met kokosijs
Coupe vanille " Verlinden " met vers seizoenfruit
Fris sorbetbord
Espresso
Mokka
Decafeïne
Koffie verkeerd
Cappuccino
Thee
Warme chocolademelk
Flemish coffee
met jenever
Irish coffee
met whisky
Italiaanse koffie
met amaretto
French coffee
met Grand Marnier
Normandische koffie
met Calvados
Baileys Coffee