Reserveren kan gemakkelijk

Maandag, dinsdag en zondagavond gesloten.

.


Oostends visserspotje

Een variatie op het gegratineerd vispannetje, deze keer niet gegratineerd, maar 4 verschillende vissoorten in een witte wijnsaus met grijze garnalen, mosseltjes en groentenblokjes.

                                                               26,00 €

Graankalf dunne lende “ natuur”

De dunne lende of entrecote is het magerste deel van de rug van het kalf, zeer fijn van smaak, het randje vet heeft extra smaak bij het grillen van het vlees. Wordt geserveerd met frietjes , kroketjes of aardappelgratin en salade.

                                                               23,00 €

Stoofpotje van Coquille en scampi

Sint-jakobsvruchten staan voor chic en in combinatie met scampi is dit een lekkere feestelijke variant op het klassieke vispannetje

29,00 €

.

Hertekalfrugfilet met herfstgarnituur

32,00 €

Licht gebakken geelvintonijn in een jasje van sesam

De verse geelvintonijn wordt lichtjes aangebakken in de olijfolie en opgediend met wasabimayonaise en een zuiderse risott

31,00 €

Gegrilde Zuid Amerikaanse ribeye “natuur”

Deze ribeye is een heerlijk stuk vlees met vet doorregen. Hierdoor is het lekker mals en sappig. De dieren eten het grootste gedeelte van hun leven het gras en kruiden die op het land groeien. Het vlees dat drie weken heeft gerijpt krijgt daardoor een eigen kenmerkende smaak. Aanrader voor de vleesliefhebbers.

30,00 €

VANAF HEDEN SERVEREN WIJ TERUG AARDAPPELGRATIN

.


Soep iedere dag anders

Kaaskroketten (2 st.)

Garnaalkroketten (2 st.)

Zalmkroketten (2 st.)

Scampi’s gebakken in lookboter (5 st.)

Scampi’s Maison (licht pikant tomatensausje – 5 st.)

Plakjes ambachtelijk gerookt zalm met z’n garnituur

Verse rundscarpaccio

met rucolasalade, parmezaanse kaassnippers afgewerkt met Crema di Balsamico
Al onze salades worden geserveerd met frietjes, kroketjes of brood.

Salade niçoise met verse tonijn

Een klassieker, maar met vers gebakken tonijn behoort dit tot één van onze topgerechten!

SALADE MET WARME GEITENKAAS

Voor deze bijzondere salade zijn de geitenkaasjes omwikkeld met een sneetje spek en bereid met appeltjes

SALADE “ZILTE ZONDE”

Een verfrissende en verrassende variatie op de klassieke tomaat garnaal!
Een carpaccio van Belgische tomaten, mooi afgewerkt met kleurrijke salade, grijze garnalen, ei en cocktailsaus

NEPTUNUSSALADE

Een zilte lekkernij uit de zee van diverse gerookte vissoorten

LEKKERBEKKENSALADE

Zo lekker en bijzonder kan een salade zijn; scampi’s en gerookte zalm in een zuiders aroma

SALADE “CASTILIAANS VUURWERK”

Plakjes Spaanse El Castillio ham vleien zich zachtjes zij aan zij op een bergje van salade
vermengd met zongerijpte tomaten terwijl ze zich tussendoor te goed doen aan frisse meloen

SALADE “BIJZONDER SPANNEND EENDJE”

Terwijl de licht gerookte, flinterdunne plakjes eendenborst op een dijkje van seizoenssalade liggen te dommelen,
vergezeld van lekkere ganzenleverkrullen dendert een hagelbui van stukjes noten op hen neer.

VEGETARISCHE SALADE “HETE BLIKSEM”

Voor wie niet houdt van al dat gedoe, bakken wij blokjes quorn 
die nog eens extra opgepept worden met een bonte fruitige salade.

SALADE “LA FLADDER”

Salade met gebakken kippenblokjes ananas en kerriedressing “Terwijl de verhitte blokjes mals gebakken kip
liggen af te koelen op een heerlijk verfrissende salade met oa. ananas komkommer tomaat laten ze zich
door u besprenkelen met een kerriedressing.

SALADE “NORMANDIE”

Bij deze salade is de hoofdrol voor de gegrilde Camembert, de bekende kaas uit Normandie

SALADE "GEZEGENDE LIEFDE"

Vijf reuze gamba’s worden gezegend met een vleugje look om zich daarna goedkeurend
te laten bakken in olijfolie zodat ze zich uiteindelijk liefdevol laten vergezellen door
een heerlijke seizoenssalade met zijn zachte looksaus.

SALADE "DE LUXE 'T VERLOREN HART

Een ware smaakexplosie waarin gebakken gamba, gerookte zalm,
Serranoham en ganzenleverkrullen passioneel met elkaar gecombineerd worden
wordt geserveerd met frietjes, kroketjes of brood
Sauzen: béarnaise, champignon, peper,,kriekbiersaus

Kaaskroketten (3 st.)

Garnaalkroketten (3 st.)

Zalmkroketten (3 st.)

Trio-kroket

samengestelde salade met kaas-, garnaal- en zalmkroket

Gegratineerd vispannetje

Schotel van ambachtelijk gerookte zalm

Scampi's gebakken in lookboter (9 st.)

Scampi's maison (9 st.)

Huisgemaakte Vlaamse stoverij

gegaard in Ename bruin bier

Steak natuur

Lamskroontje

met rozemarijn en mosterdsaus

Varkenshaasje

in Oudenaardse kriekbiersaus

Verse rundscarpaccio

met rucolasalade, parmezaanse kaassnippers afgewerkt met Crema di Balsamico

Steak tartaar

u bereidt zelf uw vers gemalen rundvlees naar eigen smaak

Spaghetti bolognaise

Reuzenspaghetti

Spaghetti van de chef

met scampi’s en gerookte zalm en een kreeftensausje
kinderen tot 12 jaar
De kindergerechten worden met appelmoes geserveerd

Kinderspaghetti

Balletjes in tomatensaus

Frikadellen met frietjes (2 st)

Kindersteak

Kipnuggets (8 st)

Warme appeltaart met ijs

Luchtige chocolademousse

Coupe "spetterende liefde"

Dame Blanche

Dame Noire

Dame Rouge

Coupe Brésilienne

Coupe Advocaat

Coupe Aardbei (seizoen)

Fris sorbetbord (drie bollen)

Coupe vanille met verse ananas

Coupe vanille met vers fruit

Kinderijsje

Espresso

Mokka

Decafeïne

Koffie verkeerd

Cappuccino

Thee

Warme chocolademelk

Flemish coffee

met jenever

Irish coffee

met whisky

Italiaanse koffie

met amaretto

Frensh coffee

met Grand Marnier

Normandische koffie

met Calvados

met versnaperingen

Baileys Coffee