WEEKMENU VANAF WOENSDAG 20 NOVEMBER TOT VRIJDAGMIDDAG 22 NOVEMBER
Pastinaaksoep
OF
Herfstsalade met roquefort en peer
•
Zuiders papillotje van mooie meid
Soep en hoofdgerecht 22,00 euro
Voorgerecht en hoofdgerecht 27,00 euro
.
Vanaf woensdag 9 oktober
TO SHARE
Winterse aperomix
Plank gevuld met wildpaté – everzwijnkroketjes – camembertkroketjes
€24,00
HOOFDGERECHT
Ragout van wild
Huisgemaakte ragout van everzwijn - hert met vergeten groentjes
en verse kroketten
€27,00
•
Hertenfilet
Wintergarnituur, cognacsaus en amandelkroketjes
€32,00
•
Wilde herfstsalade
Een gemengde salade met een variatie aan paté en wildzwijn kroketjes
€27,00
•
Kabeljauwhaasje
Geserveerd met een puree van prei en wittewijnsaus
€29,00
Herfstmenu tot 4 december
Wildkroketjes van everzwijn / winterse sla / variatie van paté
OF
Klassieke toast champignon
•
Sorbet van het huis
•
Kabeljauwhaasje met puree van prei
wittewijnsaus
OF
Hertenfilet met winterse garnituur en amandelkroketjes
cognacsaus
•
Carpaccio van ananas met vanille-ijs
OF
Irish coffee
55,00 Euro
Deze menu wordt enkel per gezelschap geserveerd
Er zijn geen wijzigingen mogelijk
///
Wintermenu vanaf 4 december
Carpaccio van hert
OF
Scampi in kreeftensaus
•
Sorbet van het huis
•
Zalmfilet op vel
met gebakken slaharten en krieltjes
OF
Wilde eendenborstfilet met portosaus,
wintergarnituur en kroketten
•
Tiramisu met speculaas
OF
Irish coffee
€55,00
Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.
///
Afhaalmenu kerst
Scampi in een feestelijke kreeftensaus
°
Portugese tomatensoep
°
Ragout van hert met vergeten groenten en gratin aardappelen
°
Luchtige chocolademousse
40,00 Euro
Dit menu kan besteld worden tot 20 december via mail info@tverlorenhart.be of telefonisch 055/20.65.62
De afhaling is voorzien op dinsdag 24 december tussen 11u en 12u