
WEEKMENU VANAF WOENSDAG 15 OKTOBER TOT VRIJDAGMIDDAG 17 OKTOBER
Rozijnentoast met eenden mousse
Of
Kaaskroket
•
Tongrolletjes met puree van spinazie
en wittewijnsaus
Voorgerecht en hoofdgerecht 28,00 euro
.
Onze suggesties
(Zolang de voorraad strekt)
TO SHARE/VOORGERECHT
Toast chamignon
€17,00
Escargots de Bourgogne
€18,00
Winterse mix met wildkroketjes en variatie aan paté
€24,00
HOOFDGERECHT
Eendenborstfilet
Portosaus, wintergroenten en verse kroketten
€29,00
•
Zeebaarsfilet
Puree van rode pesto en ratatouille
€31,00
•
Wilde herfstsalade
Een gemengde salade met een variatie aan paté en wildzwijn kroketjes
€27,00
Herfstmenu vanaf oktober
Toast met wilde champignons
OF
Herfstlaatje met wildkroket
•
Sorbet van het huis
•
Zeebaarsfilet met puree van rode pesto en ratatouille
OF
Eendenborstfilet met portosaus,
wintergroenten en verse kroketten
•
Salted Caramel ijs
OF
Irish coffee
€59,00
Dit menu wordt enkel per gezelschap geserveerd.
Er zijn geen wijzigingen mogelijk.
///
Oudejaarsavondmenu 2025
Oudejaarsavondmenu 2025
Viert u oudejaarsavond liever op een rustige manier?
Wij bieden u in een gemoedelijke sfeer een feestelijk menu aan.
Wij verwachten u vanaf 18u30 tot 19u
Glas Champagne
Vergezeld van aperitiefhapjes
++++
Gravad lax gemarineerd in gin en tonic
++++
Feestelijke soep van wildchampignons
++++
Sorbet van peer
++++
Chateaubriand met feestelijke groentenkrans,
wilde pepersaus en verse kroketten
++++
Sabayon van champagne
€125,00 per persoon
Inclusief aperitief, wijnen en waters tijdens het menu tot aan het dessert
Om middernacht serveren wij nog een glaasje champagne
Er is geen discobar voorzien, we zorgen voor de nodige sfeermuziek
Wij sluiten onze deuren om 01.00u
Reservatie 055/20.65.62
De reservatie is pas definitief na betaling van het volledige bedrag
BE57 0689 4206 4835
Allergie? laat het ons weten!